Choosy Mothers Choose Torkel.

Come Fly The Friendly Torkel.

UppdateringHallå kära bloggen!

Denna helgen har det varit fullt upp (därav den snåla uppdateringen). Men som ni kanske minns så pratade vi om att sätta upp markiser över vårt trädäck. Även om det är skönt att ligga och sola där och vi rent allmänt är en familj som uppskattar solen, så tycker vi inte om att bli bländade under middagarna. Vi har satt ut ett stort fint bort på terassen där vi kan grilla och ha trevligt med våra vänner. Men när solen står lite lägre än vanligt så får ena sidan av sällskapet solen rätt i ögonen (mindre uppskattat). Vi har funderat på lite olika lösningar... Trots att den enda självklara lösningen egentligen har varit att skaffa markiser. Vi tror att detta ändå kan ge en del skugga. När solen står precis vid horisonten kan man ju inte göra så mycket. Men när den står lite högre upp tror vi ändå att en markis kan skydda ganska bra ändå.

Vad är det då vi har gjort hela helgen? Jo nu ska ni få höra. Vi beställde markiser från bromma och har satt upp dem. Så spännande har vår helg varit! Skämt och sido, det kändes som vi är ute i rätt tid med att montera upp det, för snart är våren här och då vill man spendera mer tid ute. Vi har tänkt att inviga våra nya markiser nästa helg. Trots att det fortfarande är kallt har iv tänkt att dra fram grillen. Grilla något gott, dricka något gott och sitta med våra filtar där ute och bara ha det trevligt. Så vi hoppas på fint väder och att vi står ut i kylan i alla fall en liten stund av kvällen.

Så nu har ni en liten uppdatering om vad vi har gjort, mer info kommer lite senare.